Maatregelen Coronavirus

Na bijna 3 maanden verplichte sluiting openen we ons cafetaria terug op dinsdag 9 juni vanaf 10u00! Ook zal het dan terug mogelijk zijn om indoor te spelen en kan er na 21u00 gespeeld worden met verlichting.

De laatste dagen hebben we er voor gezorgd dat ons cafetaria volledig gepoetst en in orde is volgens de geldende veiligheidsvoorschriften zoals jullie ook op de foto’s bovenaan kunnen zien.

• De stoelen en tafels zijn al netjes geschikt rekening houdend met de nodige afstand.  Laat deze dan ook staan en begin ze zelf niet te herschikken.
  • Dranken moeten al zittend aan de tafels genuttigd worden.
  • Aan 1 tafel mogen maximaal 10 personen zitten.
  • Zitten aan de toog is verboden en de stoelen hebben we dan ook verwijderd.
  • Op de toog komen plexiwanden te staan als afscheiding tussen ons personeel en de klanten.
  • Bestellen, afhalen en betalen kan enkel op 1 plaats aan de toog tussen de ijzeren afscheiding.
    Er is signalisatie gezet zodat dit steeds op een veilige manier kan gebeuren met voldoende afstand tussen de verschillende klanten.
  • Daarom hebben we ook de eerste grote tafel aan de tv niet geplaatst zodat er genoeg ruimte is om naar en van de toog te komen.
  • Er is voldoende ontsmettingsmateriaal voor tafels/stoelen en handgel aanwezig.
  • Graag vragen we jullie om zelf je tafel en stoelen te ontsmetten.
  • In de toiletten hebben we gezorgd voor papieren doekjes om de handen af te drogen.  De elektrische handdroger is uitgeschakeld.
  • Kleedkamer en douches mogen momenteel nog niet gebruikt worden.  Dit zou pas ten vroegste vanaf 1 juli kunnen.

En natuurlijk rekenen we er op dat jullie het gezond verstand gebruiken en zich houden aan de algemene gezondheidsregels.

• Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt
  • Hoest of nies in je elleboog of papieren zakdoek
  • Ontsmet je handen bij het binnengaan en herhaal dit regelmatig
  • Hou 1,5 meter afstand van ons personeel en personen die niet aan jullie tafel zitten
  • Beperk de verplaatsingen in ons cafetaria

Als we dit allemaal doen hopen we dat we het virus snel kunnen verjagen zodat de maatregelen nog verder versoepeld kunnen worden.

Officiële updates van Tennis Vlaanderen vindt u via de volgende link: www.tennisvlaanderen.be/maatregelen-coronavirus

Tennisclub Ham
Sportlaan 10 B, 3945 Ham